De geheimen van de offers

Ds. H.G. Koekoek

Bij het lezen van dit boek wordt niet alleen de offerdienst veel duidelijker, maar ook allerlei teksten uit het Nieuwe Testament.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 11,30
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Iedere Bijbellezer weet, dat er in vroegere tijden offers gebracht werden in Israël. Men weet, dat er verschillende soorten offers waren. Maar waarom waren er verschillende offers nodig en wat was het verschil tussen deze offers? In welk opzicht zijn deze offers in vervulling gegaan bij het sterven van de Here Jezus?

De schrijver heeft een diepgaande studie van dit onderwerp gemaakt en hij weet zeer veel interessante details te vertellen. Er gaat een nieuwe wereld open bij het lezen van dit boek. Wie dit boek leest, moet erkennen: "Dit wist ik niet".

Bij het lezen van dit boek wordt niet alleen de offerdienst veel duidelijker, maar ook allerlei teksten uit het Nieuwe Testament.

Dit boek kan niet vergeleken worden met de andere boeken die over de offers geschreven werden. Wat in die boeken stond, staat niet in dit boek. Wat in dit boek staat, treft u in andere boeken niet aan!

Extra informatie
Auteur Ds. H.G. Koekoek
ISBN nummer 9789070700171
Uitgever Licht des levens
Aantal Pagina's 208
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: De geheimen van de offers