De najaarsfeesten

Samuele Bacchiocchi

Een nieuw boek van de schrijver van "Van Sjabbat naar Zondag": Samuele Bacchiocchi. In dit boek doet hij verslag van zijn uitgebreid onderzoek naar de betekenis en viering van de najaarsfeesten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 30,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Een nieuw boek van de schrijver van "Van Sjabbat naar Zondag": Samuele Bacchiocchi. In dit boek doet hij verslag van zijn uitgebreid onderzoek naar de betekenis en viering van de najaarsfeesten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Het geeft nieuwe inzichten in de historische, theologische en typologische ontwikkeling van de feesten, waardoor het misverstanden opheft ten aanzien van hun boodschap en betekenis voor vandaag.

De najaarsfeesten zullen hun uiteindelijke vervulling vinden bij de wederkomst van Jezus en de bestudering ervan werpt veel licht op de visioenen in Daniël, Zacharias en Openbaring aangaande de eindtijd. Gods progressieve openbaring aangaande Zijn heilsplan voor de mens heeft Hij neergelegd in de feesten en de bestudering ervan is een verrijking aan inzicht in het profetische perspectief van de feesten.

Extra informatie
Auteur Samuele Bacchiocchi
ISBN nummer 9789075226836
Uitgever Bread of Life | Highway Media
Aantal Pagina's 300
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: De najaarsfeesten