DVD - Waarom Israël

Ds. Willem J.J. Glashouwer

Israël is al duizenden jaren het volk van God. Zien we een verband tussen de terugkeer van het Joodse volk en de komst van de Messias van Israël. en realiseren we ons in welke fase van de wereldgeschiedenis we leven? Voor velen is de Kerk het volk van het Nieuwe Verbond. het nieuwe Israël. Maar is dat wel echt zo? Over deze en andere vragen gaat Dolf van de Vegte in gesprek met Ds. Willem J.J. Glashouwer.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 9,99
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details
Israël is al duizenden jaren het volk van God. Na bijna tweeduizend jaar over de hele wereld verstrooid te zijn geweest, kan het Joodse volk vandaag terugkeren naar het land dat hun beloofd is. Maar wat zegt ons deze terugkeer van Gods uitverkoren volk? Zien we een verband tussen de terugkeer van het Joodse volk en de komst van de Messias van Israël, en realiseren we ons in welke fase van de wereldgeschiedenis we leven? Voor velen is de Kerk het volk van het Nieuw Verbond, het nieuwe Israël. Maar is dat wel echt zo? En wat is de oorzaak van de telkens weer opvlammende Jodenhaat? Dolf van de Vegte in gesprek met ds. Willem J.J. Glashouwer over vele vragen met betrekking tot Israël en het Joodse volk. 'Waarom Israël?' is een serie van tien diepgravende gesprekken.

NB - Dvd's kunnen naast de hoofdfilm vooraf of achteraf informatie en/of trailers bevatten van andere evt nog te verschijnen films bij dezelfde filmdistributeur.

Extra informatie
Auteur Ds. Willem J.J. Glashouwer
ISBN nummer 9789491001888
Uitgever Ecovata
Aantal Pagina's Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: DVD - Waarom Israël