Het Hooglied van God en Israël

Ds. HG Koekoek

In dit boek krijgt u een uitleg van Het Hooglied, zoals u waarschijnlijk nooit eerder gehoord hebt.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 9,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Dit boek heeft een opmerkelijke titel. Het heet niet "Het Hooglied van God en de Kerk", ook niet "Het Hooglied van Jezus en de Kerk", maar "Het Hooglied van God en Israël". In dit boek krijgt u een uitleg van Het Hooglied, zoals u waarschijnlijk nooit eerder gehoord hebt.

Veel uitleggers gaan ervan uit dat in Het Hooglied in beeldende taal gesproken wordt over de Here Jezus en Zijn Gemeente. Men vergeet dan echter dat in de tijd van koning Salomo er niets bekend was van de Here Jezus en ook niet van de Gemeente. Ook gaat men er dan aan voorbij, dat de beelden die Salomo beschrijft helemaal niet toegepast kunnen worden op de Gemeente van de Here Jezus.

Ds. Koekkoek laat u in dit boek zien hoe de rabbijnen naar Het Hooglied kijken. Zodra u meeleest, gaat er een geheel nieuwe wereld voor u open. U leest dat er allerlei beelden uit de tabernakel en uit de tempel gebruikt worden. U ziet dat Het Hooglied een boek is dat Israëls geschiedenis beschrijft, maar ook over Israëls toekomst spreekt.

Er staan prachtige stukken in dit boek. U beleeft allerlei situaties uit dit boek mee alsof u ooit bij Salomo zelf aanwezig bent geweest. Nadat u dit boek gelezen hebt, hebt u het boek Hooglied begrepen en wordt het een heel waardevol boek voor u.

Extra informatie
Auteur Ds. HG Koekoek
ISBN nummer 9789070700522
Uitgever Licht des Levens
Aantal Pagina's 128
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Het Hooglied van God en Israël