Messiaanse psalmen

Norbert Lieth

De Psalmen in het Oude Testament bevatten immense schatten!

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 10,00
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

De Psalmen in het Oude Testament bevatten immense schatten!

Zij roemen de verhevenheid en gerechtigheid van God en geven een overzicht van Gods heilsgeschiedenis vanaf de uitverkiezing van Israël tot en met het overblijfsel van Israël in de eindtijd. Door de Psalmen spreekt de Here ook al duizenden jaren op unieke wijze tot het hart van elke gelovige, want wanhoop over zonden, schuldbelijdenis, diepe vertwijfeling en uitbundige vreugde zijn hierin te vinden.

Niet in de laatste plaats bevatten de Psalmen een profetische openbaring van de Messias van Israël, zowel in Zijn nederigheid als ook in Zijn heerlijkheid. Daarom is het niet verwonderlijk dat in het Nieuwe Testament talrijke passages uit de Psalmen aangehaald worden.

Het werkt als een verruiming van onze geestelijke horizon om bezig te zijn met de Messiaanse profetieën en te zien hoe krachtig de betekenis daarvan te herkennen is in de heils- en wereldgeschiedenis. De auteur, Norbert Lieth, reikt ons met zijn uiteenzettingen waardevolle impulsen aan om te overdenken. Zij zijn een hulp bij verdere studie. Hij laat op indrukwekkende wijze zien hoe vele profetieën al in vervulling zijn gegaan en wat de toekomst nog brengen zal voor Israël en de volken.

Een boek dat bemoedigt!

Extra informatie
Auteur Norbert Lieth
ISBN nummer 9789066031319
Uitgever Middernachtsroe
Aantal Pagina's 280
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Messiaanse psalmen