Om Sions wil niet zwijgen

Drs. Jan van Barneveld

Er gebeuren heel wat vreemde dingen op deze aardbol. U zult makkelijk minstens vijf onbegrijpelijke zaken en ontwikkelingen kunnen noemen. Het grootste raadsel met de meeste vragen speelt zich af in het Midden Oosten. Daar gebeuren vele dingen waarvan iemand, die nadenkt, zich afvraagt: "Hoe is het mogelijk?" Over die 'raadsels' in het Midden Oosten gaat dit boek.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 19,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Er gebeuren heel wat vreemde dingen op deze aardbol. U zult makkelijk minstens vijf onbegrijpelijke zaken en ontwikkelingen kunnen noemen. Het grootste raadsel met de meeste vragen speelt zich af in het Midden Oosten. Daar gebeuren vele dingen waarvan iemand, die nadenkt, zich afvraagt: "Hoe is het mogelijk?" Over die 'raadsels' in het Midden Oosten gaat dit boek. Over intifada's, de Arabisch-Israëlische oorlogen, het terrorisme, de Palestijnen, Jeruzalem en vooral over Israël en de toekomst van het Joodse volk. Historische achtergronden worden belicht. Politieke aspecten en achtergronden van het Midden Oosten probleem komen aan de orde ....

Auteur: Drs. Jan van Barneveld

Drs. Jan van Barneveld schreef vele artikelen en boeken over Israël. Hij doceerde verschillende vakken in het Middelbare Onderwijs. Hij was werkzaam bij Tear Fund Nederland, waarna hij zich verbond aan De Barmhartige Samaritaan. Hij publiceert regelmatig in diverse bladen.

Extra informatie
Auteur Drs. Jan van Barneveld
ISBN nummer 9789064510946
Uitgever Zoeklicht
Aantal Pagina's Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Om Sions wil niet zwijgen