Beste uit Twaalf joden vinden de Messias

Ben Hoekendijk

Een boek met daarin een wijze les: God heeft niet afgedaan met Zijn volk. In tegendeel. Hij gaat zijn verbond met Israël vernieuwen, zoals de profeten hebben voorspeld.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 14,25
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Dit boek is rond de wereld gegaan (bijvoorbeeld 50.000 Russische boeken werden vanuit Finland over de hele Sovjet-Unie verspreid) en heeft christenen zowel als Joden diep geraakt. De manier waarop Jezus zich aan zijn eigen volk openbaart is te vergelijken met hoe Jozef in Egypte zich toonde aan zijn broeders die hem eerst verworpen hadden. Soms gebeurt dit door een visioen of een openbaring, soms door het lezen van het Nieuwe Testament en in andere gevallen door het getuigenis van een christen. Maar het gaat altijd met spanning, verbazing en soms vervolging gepaard.

Deze Joden kwamen uit de hele werelden en ik vond ze in Jeruzalem. Daar schreef ik hun spannende levensverhaal op. Er zit hierin een diepe les: God heeft niet afgedaan met Zijn volk. In tegendeel. Hij gaat zijn verbond met Israël vernieuwen, zoals de profeten hebben voorspeld. Dit zijn ‘de eerstelingen van de oogst’, maar op een dag zal gans Israël behouden worden, zegt Romeinen 11:26. In deze heruitgave hebben we de beste verhalen uit boek I en boek II samengevoegd.

Extra informatie
Auteur Ben Hoekendijk
ISBN nummer 9789073895010
Uitgever Shalombooks
Aantal Pagina's 168
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Beste uit Twaalf joden vinden de Messias