Complete Jewish Studybible

David H. Stern & Barry Rubin

Christenen en Messiasbelijdende Joden die geïnteresseerd zijn in de rijke geestelijke tradities van hun geloof zijn zullen blij zijn met deze gloednieuwe Engelse studiebijbel.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 68,50
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Christenen en Messiasbelijdende Joden die geïnteresseerd zijn in de rijke geestelijke tradities van hun geloof zijn zullen blij zijn met deze gloednieuwe Engelse studiebijbel.

The Complete Jewish Study Bible heeft de bijgewerkte tekst van de "Complete Yewish Bible" uitgebreid met veel extra studiemateriaal. Dit om lezers, studenten en zelfs theologen te helpen de verbinding te leggen met de Joodse wortels van het "christelijke" geloof.

The Complete Jewish Bijbelvertaling toont aan dat het woord van God, van Genesis tot Openbaring, een uniforme Joods boek is, wat bedoeld is voor iedereen. Dus zowel voor de Jood, maar ook voor de niet-Jood.

De Complete Yewish Bible is een bijbel waarin duidelijk de Joodse context is weergegeven doormiddel van het uitstekende vertaalwerk van David H. Stern. Deze bijbel is al meer dan 20 jaar een bestseller. Maar nu is deze bijbel onlangs aangevuld met nieuwe, bijgewerkte inleidingen door Rabbi Barry Rubin hetgeen het tot een waardevolle "Must Have" heeft gemaakt in iedere bibliotheek, zowel particulier als theologisch.

Deze vertaling, gecombineerd met een prachtig, modern design en handige functies, maakt dit een prachtige, one-of-a-kind Bijbel. Uniek voor The Complete Jewish Study Bible zijn een aantal handige artikelen en notities om de lezer te helpen bij het begrijpen van de joodse context voor de Schrift, zowel in de Tenach (het Oude Testament) en de B'rit Hadashah (het Nieuwe Testament).

Extra informatie
Auteur David H. Stern & Barry Rubin
ISBN nummer 9781619708679
Uitgever Hendrickson Publishers
Aantal Pagina's 1915
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Complete Jewish Studybible