De Herder en de Tempel

J. den Admirant

Dit boek vermoeit de lezer niet met een stroom van feiten. Het gaat om de heerlijke tegenwoordigheid van God, als Herder te midden van Zijn kudde.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 19,90
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Hoe zullen de kinderen en jongeren weten van de grote daden van God, als die aan hen niet verteld worden? De Herder en de tempel wil allen die verantwoordelijk zijn voor de geestelijke opvoeding van ons volk daarbij behulpzaam zijn. Dit boek vermoeit de lezer niet met een stroom van feiten. Het gaat om de heerlijke tegenwoordigheid van God, als Herder te midden van Zijn kudde.

De heilsgeschiedenis gaat ‘van heerlijkheid tot heerlijkheid’. Daarbij spelen tabernakel en tempel, en de feesttijden die God aan Israël gaf een fundamentele rol. De schets van Davids leven en koningschap springt er uit. Zijn leven houdt ons volk en vorstenhuis een spiegel voor en daagt uit tot voorbede. Alle personen die in dit boek een rol spelen –ook kinderen!- hebben stuk voor stuk een diep ontzag voor God en een warme, vertrouwelijke omgang met Jezus.

In de gebrokenheid van het leven wordt een uitweg gewezen. De veelzijdige boodschap van het Evangelie klinkt door, zonder de tijdgeest in het gevlei te komen.

De Herder en de tempel is het tweede in een serie van drie boeken.

  1. Deel één: Op weg naar de troon, een antwoord.
  2. Het tweede deel is: De Herder en de tempel
  3. Het derde deel is: Nederland van hoer tot bruid

Aanleiding tot het schrijven was de troonswisseling in Nederland en de aanstaande regering van Jezus op de troon van David in Jeruzalem. De schrijver (geb.1950), jarenlang hervormd predikant, is sinds 1994 als prediker van het Evangelie van het koninkrijk landelijk werkzaam.

Extra informatie
Auteur J. den Admirant
ISBN nummer 9789081265645
Uitgever Jeruzalem of Rome
Aantal Pagina's 304
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: De Herder en de Tempel