De komende apocalyps

Renald E. Showers

Een studie van de vervangingstheologie tegenover Gods trouw in de eindtijd.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 8,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

De vervangingstheologie leert dat God permanent een einde heeft gemaakt aan de relatie met Israël als Zijn unieke volk, dat Hij Zijn volk heeft verstoten en daarvoor in de plaats de gemeente van Jezus Christus heeft gesteld, dat de christenen nu het Israël van God zijn.

In deze heldere, grondige studie kunt u lezen over het ontstaan van deze leer, over de rol van (bekende) kerkleiders door de eeuwen heen, de plaats van Israël en Jeruzalem in Gods heilsplan, de toekomstige rol van Rusland en de islamitische landen en wat Israël in de eindtijd nog te wachten staat op grond van nog niet vervulde profetieën.

Dr. Renald E. Showers wordt algemeen erkend als een van de meest vooraanstaande theologen op dit moment in Amerika. Hij is afgestudeerd aanPhiladelphia Biblical University, en heeft een bachelorgraad in geschiedenis behaald aanWheaton College, een mastergraad in kerkgeschiedenis aanDallas Theological Seminary, en een doctorsgraad in theologie aanGrace Theological Seminary. Hij spreekt op internationale conferenties voorThe Friends of Israel Gospel Ministry, Inc., en schrijft voor het magazineIsrael My Glory.

Recensies

‘Al sinds de tweede eeuw wordt de kerk geplaagd door de vervangingstheologie. (…) In dit boek vindt u behalve een noodzakelijke weerlegging van die leer ook de Bijbelse waarheid over de toekomst. (…) Grondig onderzocht, duidelijk uitgelegd, en nuttig voor alle lezers.’
– Dr. Charles C. Ryrie, theoloog, professor en redacteur van de gewaardeerde Ryrie Study Bible

‘Renald Showers geeft precies aan waarom de vervangingstheologie moet worden afgewezen. (…) Een echte must read.’
– Dr. Mike Stallard, decaan,Baptist Bible Seminary

Extra informatie
Auteur Renald E. Showers
ISBN nummer 9789077669877
Uitgever Grace publishing house
Aantal Pagina's 128
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: De komende apocalyps