De onvolledige kerk

Sid Roth

De Onvolledige Kerk verkent wat de misleider in beide geloofsrichtingen gestolen heeft en laat zien wat er zal gebeuren wanneer de waarheid van beiden - Joden en Christenen - wordt samengevoegd.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 14,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Het christendom verschilt vandaag de dag enorm met hoe het ooit begon. Om te ervaren hoe het oorspronkelijk was - de wonderen, genezingen, de kracht en de intimiteit met God - moeten we onze Joodse wortels onderzoeken. Zo'n 2000 jaar lang is er al scheiding tussen Judaisme en Christeheid, met als resultaat veel pijn, onbegrip en gebrek aan wonderwerkende kracht en intimiteit met God.

De Onvolledige Kerk verkent wat de misleider in beide geloofsrichtingen gestolen heeft en laat zien wat er zal gebeuren wanneer de waarheid van beiden - Joden en Christenen - wordt samengevoegd.

'Het zal gebeuren dat alle levende wezens die er wemelen, overal waar een van beide (Jood en Christen) beken naartoe komt, zullen leven. Daar zal zeer veel vis (Opwekking) zijn...' (Ezechiel 47:9 HSV)

Wat staat op het spel in het bijeenkomen van Joodse en niet- Joodse gelovigen? Niets is minder dan de redding van de wereld. Jezus vatte Gods winnende strategie samen als volgt: 'Opdat zij allen (Jood en niet- Jood) een zullen zijn... opdat de wereld zal geloven...' (Johannus 17:21 HSV). Samen zullen Joden en Christenen het lichaam van de messias weer volledig maken.

Sid Roth is een Messiaanse Jood met een passie om Joden en niet-Joden de liefde en de wonderwerkende kracht van de levende God te laten ervaren. Hij heeft 35 jaar gewerkt als pionier in evangelisatie onder Joden en heeft Messiaanse gemeenten gesticht. Zijn tv-programma 'It's Supernatural' doet verslag van Heilige Geest wonderen wereldwijd, onder het motto: Een Nieuw Mens.

Extra informatie
Auteur Sid Roth
ISBN nummer 9789082068917
Uitgever Exchange Aalsmeer
Aantal Pagina's onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: De onvolledige kerk