DVD Have a litlte faith

Laurence Fishburn

Mitch Albom (Bradley Whitford) heeft een lekker leven. Hij woont in Detroit, is een gerespecteerde schrijver, maakt radio en televisie en is daarbij ook nog gelukkig getrouwd. Dan ontmoet hij twee mannen, waardoor hij beseft dat er iets in zijn leven ontbreekt.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 14,99
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Mitch Albom (Bradley Whitford) heeft een lekker leven. Hij woont in Detroit, is een gerespecteerde schrijver, maakt radio en televisie en is daarbij ook nog gelukkig getrouwd. Dan ontmoet hij twee mannen, waardoor hij beseft dat er iets in zijn leven ontbreekt. De mannen zijn Rabbi Albert Lewis (Martin Landau), die een synagoge leidt in een goede wijk in New Jersey, en ex-dealer en drugsverslaafde pastor Henry Covington (Laurence Fishburn), die preekt voor de armen en daklozen in een versleten stadskerk in Detroit.

Mitch krijgt te maken met twee totaal verschillende werelden -Christelijk en Joods, Afro-Amerikaans en blank, arm en rijk- en ziet dat beide mannen volop het leven vieren. De op het eerste gezicht zo verschillende mannen hebben iets heel belangrijks gemeenschappelijk: het geloof dat in ieder van ons een goddelijke vonk zit en dat één persoon, met slechts een klein beetje geloof, een groot verschil kan maken in iemands leven.

Mitch Albom wordt gespeeld door Bradley Whitford. Whitford speelde onder andere naast Robbin Williams in Bicentennial Man en met Al Pacino in Scent of a Woman.

In Have a Little Faith speelt hij naast Laurence Fishburn, een van de bekendste Afro-Amerikaanse acteurs van deze tijd. Fishburn is het meest bekend van zijn rol als Morpheus in The Matrix trilogie. Rabbi Albert Lewis wordt vertolkt door Oscarwinnaar Martin Landau. Hij is een oude rot in het vak en won, na al twee keer eerder genomineerd te zijn, in 1994 eindelijk de felbegeerde Oscar voor zijn vertolking van Bela Lugosi in de film Ed Wood.

NB - Dvd's kunnen naast de hoofdfilm vooraf of achteraf informatie en/of trailers bevatten van andere evt nog te verschijnen films bij dezelfde filmdistributeur.

Extra informatie
Auteur Laurence Fishburn
ISBN nummer Nee
Uitgever Nee
Aantal Pagina's onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: DVD Have a litlte faith