Nederland, van hoer tot bruid.

J. den Admirant

Nederland, van hoer tot bruid, is het derde en laatste boek in een serie, dat een stevig fundament wil leggen onder het denken over ons Vorstenhuis en volk.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 16,90
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Wie zijn ogen niet sluit, loopt niet direct te juichen als hij of zij naar ons land en volk kijkt. Huwelijk en gezin (en daarmee het kind!) hebben heel wat klappen opgelopen. Velen hebben geen greintje hoop. Totdat je ons volk en zijn geschiedenis bekijkt in het licht van de God van Israël en Zijn Woord (de Bijbel).

Dan krijg je alle moed van de wereld. Alle doemdenkers ten spijt, gaat het roer echt om in Nederland. Gods plan bergt een verrassing in zich. De tegenstander kan moord en brand schreeuwen, maar God stevent recht op Zijn doel af. Geen enkele Nederlander -en niemand van welk volk dan ook- die serieus via dit boek naar de Bijbel grijpt, komt op de koffie. Of je moet bang zijn, de waarheid te horen……

Nederland, van hoer tot bruid, is het derde en laatste boek in een serie, dat een stevig fundament wil leggen onder het denken over ons Vorstenhuis en volk. En tegelijk wil het ons volk de weg wijzen, hoe het vooral de aansluiting niet zal missen naar het komende koninkrijk van de Messias. De troon van David, lang onder Israëls stammen in vergetelheid geraakt, gaat terug naar Jeruzalem. In de andere twee boeken, Op weg naar de troon (2008) en De Herder en de tempel (2010) vindt u meer hierover.

Wie nog niet vertrouwd is met deze stof, kan het beste met het laatste boek beginnen.

Auteur: J. den Admirant

De schrijver (geb. 1950) was vele jaren Hervormd predikant en sinds begin 1994 verkondigt hij in woord en geschrift het ‘Evangelie van het koninkrijk’ her en der in ons land.

Extra informatie
Auteur J. den Admirant
ISBN nummer 9789081265607
Uitgever Jeruzalem of Rome
Aantal Pagina's 220
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Nederland, van hoer tot bruid.