Op weg naar de troon

J. den Admirant

Sterker: als God onze toekomstige koning wil inschakelen in de komst van Zijn koninkrijk, houdt niemand dat tegen. Wie zullen, als rechtvaardigen ons vorstenhuis in aanhoudend gebed in die opdracht ondersteunen? En: wat is er voor de gemeente van Christus nodig om het koninkrijk van Jezus binnen te gaan?

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 14,90
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

De troonswisseling in Nederland is in aantocht. Ons volk is volgens een onderzoek grotendeels van mening dat onze Kroonprins genoeg voorbereid is voor de troon. Naar 'Haagse' maatstaven gerekend zal dat zo zijn. Maar wat, als Israëls God de tijd gekomen acht, dat Zijn Zoon op de troon van David in Jeruzalem Koning wordt over Israël en alle volken? Dan gaat er een streep door heel het internationale, polotieke bestel. Daarop vormt Den Haag geen uitzondering! Sterker: als God onze toekomstige koning wil inschakelen in de komst van Zijn koninkrijk, houdt niemand dat tegen. Wie zullen, als rechtvaardigen ons vorstenhuis in aanhoudend gebed in die opdracht ondersteunen? En: wat is er voor de gemeente van Christus nodig om het koninkrijk van Jezus binnen te gaan?

Op deze indringende vragen geeft dit eerste in een reeks van drie boeken,

  1. Deel één: Op weg naar de troon, een antwoord.
  2. Het tweede deel is: De Herder en de tempel
  3. Het derde deel is: Nederland van hoer tot bruid

De schrijver (geb. 1950), jarenlang als hervormd predikant en sinds 1994 als prediker van het Evangelie van het koninkrijk in bredere zin werkzaam, gaat bij het zoeken naar antwoorden te raden bij de boodschap van Israëls profeten en apostelen. Eerder verscheen van dezelfde schrijver: 'Tempelreiniging vandaag'(1998), 'Door water en vuur heen herenigd'(1994), 'Schoon schip in kerk en staat'(1995), en het standaardwerk 'Israël en Juda, in eenheid en verscheidenheid', dl.1 (2000) en dl.2 (2001).

Extra informatie
Auteur J. den Admirant
ISBN nummer 9789081265621
Uitgever Jeruzalem of Rome
Aantal Pagina's 128
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Op weg naar de troon