Profetieën in het boek Ester

Joseph Good

Naast inzicht in de afkomst van de hoofdrolspelers en de link naar steeds terugkerende belangrijke data in de Bijbel is het boek ook bijzonder opbouwend voor het geloofsleven van de gelovige.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 14,95
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Het boek Ester is ook een kroniek van de oorlog die al vanaf het begin woedt tussen God en zijn tegenstander. Het kenmerk van Gods tegenstander was en is zijn verblindende hoogmoed en zijn minachting voor Gods volk wat steeds weer uitmondt in grootspraak en het plan om dit volk uit te roeien. Naast inzicht in de afkomst van de hoofdrolspelers en de link naar steeds terugkerende belangrijke data in de Bijbel is het boek ook bijzonder opbouwend voor het geloofsleven van de gelovige.

God laat Zijn gunstelingen namelijk niet in de steek en heeft zelfs al vóór een probleem zich voordoet voorzien in de oplossing ervan. Hij overziet alles, hoewel de oplossing soms pas op het allerlaatste moment komt, als de nood het hoogst is. De houding van Ester in dit alles is een voorbeeld voor ons allen.

Joseph Good is oprichter van Hatikva Ministries dat zich richt op de Joodse wortels van het geloof. en het goede nieuws van de Messias. Hij woont met zijn vrouw Debbie in het plaatsje Nederland in Texas USA.

Extra informatie
Auteur Joseph Good
ISBN nummer 9789075226850
Uitgever Bread of Life | Highway Media
Aantal Pagina's 104
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Profetieën in het boek Ester